Συνδεθείτε μαζί μας στα social networks της εταιρείας και ενημερωθείτε για θέματα γύρω από τα προϊόντα μας και τις εξελίξεις στα θέματα βιοκτόνων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Back To Top
Image Alt

εταιρεία

Η εταιρεία μας (ΔΑΦΝΗ Biocides LTD) ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον τομέα των βιοκτόνων προϊόντων.
Τα βιοκτόνα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και επικεντρώνονται στην καταπολέμηση των επιβλαβών παρασίτων όπως κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, ακάρεα, αράχνες κλπ.
Τα προϊόντα μας συντελούν στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και αποτρέπουν φαινόμενα όπως η έξαρση του Ιού του Δυτικού Νείλου, ελονοσία, ψώρα και άλλα.
Οι σταθερές συνεργασίες με μεγάλους οίκους στον τομέα των βιοκτόνων που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία μας προσφέρουν, αφ΄ ενός προς τους επαγγελματίες (εταιρείες PCO) και αφετέρου στο ευρύ καταναλωτικό κοινό (απλός καταναλωτής), μεγάλο φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων για την σωστή και ασφαλή καταπολέμηση παρασίτων.

Καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων 00%

Προοδευτικές μεθόδους καταπολέμησης εντόμων 00%

Εξελισσόμενη μελέτη αγοράς 00%

Προσαρμογή νέων τεχνολογιών 00%

εταιρεία