...
Η Εταιρεία .03

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας (ΔΑΦΝΗ Biocides LTD) ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον τομέα των βιοκτόνων προϊόντων. Τα βιοκτόνα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και επικεντρώνονται στην καταπολέμηση των επιβλαβών παρασίτων όπως κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, ακάρεα, αράχνες κλπ. Τα προϊόντα μας συντελούν στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και αποτρέπουν φαινόμενα όπως η έξαρση του Ιού του Δυτικού Νείλου, ελονοσία, ψώρα και άλλα.

Οι σταθερές συνεργασίες με μεγάλους οίκους στον τομέα των βιοκτόνων που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία μας προσφέρουν, αφ΄ ενός προς τους επαγγελματίες (εταιρείες PCO) και αφετέρου στο ευρύ καταναλωτικό κοινό (απλός καταναλωτής), μεγάλο φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων για την σωστή και ασφαλή καταπολέμηση παρασίτων.

Στοιχεία εταιρείας

Πρόκειται για μονοπρόσωπη εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία: ΔΑΦΝΗ Αγροτρεϊντ Μον/πη Ε.Π.Ε., με έδρα την οδό Ιακωβίδου και αριθμό 50 με Τ.Κ 11143 του δήμου Αθηναίων με Α.Φ.Μ. 998 987 911 και Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 006 468 401 000

Ποιότητα

Βασικός γνώμονας για την ένταξη προϊόντων στην εταιρεία μας και κατ’ επέκταση στην Ελληνική αγορά είναι να πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές και να διαθέτουν τις προβλεπόμενες απο την νομοθεσία εγκρίσεις.

Αξιοπιστία

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας βασίζεται στην αμφίδρομη καλή σχέση που αναπτύσσουμε με τους συνεργάτες μας. Αυτό οδηγεί σε μία υγιή και μακρόχρονη συνεργασία χωρίς ανατροπές και ισχυρές διακυμάνσεις.

Η Φιλοσοφία .04
Οι Συνεργάτες .05

Κορυφαίοι συνεργάτες

KWIZDA

www

SUMITOMO CHEMICAL

www

MYLVA

www

QUIMUNSA

www

RUSSELL IPM

www

σκάναρε με!

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας πρώτοι!

Μην χάνετε τίποτα, σας μαρτυράμε τα πάντα στο email σας...
el
Επιλογές .02
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.