Το MUSCID 100 SG είναι ένα κοκκώδες εντομοκτόνο σκεύασμα στομάχου ή επαφής για τον έλεγχο της οικιακής μύγας σε βιομηχανικούς χώρους & κτηνοτροφικές μονάδες.
Δόλωμα για εφαρμογή μετά από διάλυση με νερό για επίχρισμα ή εφαρμογή με ψεκασμό. Κατάλληλο για χρήση σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (στάβλοι, πτηνοτροφεία).
Το προϊόν εφαρμόζεται μετά από διάλυση σε νερό τόσο με επίχρισμα όσο και με ψεκασμό στις επιφάνειες που συχνάζουν οι μύγες.
• Επίχρισμα: 250gr σκευάσματος / 200ml νερού επαρκεί για επιφάνεια 100 m². Ανακατέψτε καλά 250gr σκευάσματος σε 200ml νερού μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα εύκολο για επάλειψη, σε μια επιφάνεια 100m².
• Ψεκασμός: 250gr σκευάσματος / 3lt νερού επαρκεί για επιφάνεια 100m². Ανακατέψτε καλά σε ψεκαστήρα 250gr σκευάσματος με 3lt νερού ώστε το σκεύασμα να διαλυθεί καλά. Για επιφάνεια 100m² θα πρέπει να ψεκαστούν απευθείας μόνο τα ~33m² (δηλ. το 1/3 της συνολικής επιφάνειας). Προσοχή: Η εφαρμογή να γίνεται σε σημεία που να μην είναι προσιτά σε παιδιά ή ζώα. Να μην αγγίζετε τις επιφάνειες που υπέστησαν επεξεργασία έως ότου στεγνώσουν καλά. Οι χώροι να αερίζονται καλά πριν επιτραπεί η πρόσβαση σε ανθρώπους.
Δοσολογίες
Επίχρισμα: 250gr σκευάσματος σε 200ml νερό, για την προστασία 100m² στάβλου ή πτηνοτροφείου.
Ψεκασμός: 250gr σκευάσματος σε 3lt νερό, για την προστασία 100m² στάβλου ή πτηνοτροφείου.
Χρησιμοποιήστε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο.
Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777