Συνδεθείτε μαζί μας στα social networks της εταιρείας και ενημερωθείτε για θέματα γύρω από τα προϊόντα μας και τις εξελίξεις στα θέματα βιοκτόνων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Back To Top

PANKILL 2

  /    /    /  PANKILL 2

PANKILL 2

PANKILL 2.

Ακαρεοκτόνο / Εντομοκτόνο γενικής χρήσης. Ένα ετοιμόχρηστο προϊόν για την καταπολέμηση ακάρεων σκόνης  στο στρώμα, ακάρεος της ΨΩΡΑΣ, καθώς και για 13 ακόμη έντομα. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι που απαιτεί καθαριότητα στα πλαίσια εξολόθρευσης/καταπολέμησης εντόμων. Το προϊόν καταπολεμά βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Το PANKILL είναι το ΜΟΝΟ προϊόν με μελέτες για την καταπολέμηση της ΨΩΡΑΣ, η οποία προκαλείται από το άκαρι Sarcoptes scabiei. Το PANKILL αναλαμβάνει δράση στον περιβάλλοντα χώρο, στα έπιπλα και γενικά στα σημεία που δεν μπορούν πληθούν. Το PANKILL εξασφαλίζει καθαρό περιβάλλοντα χώρο εξολοθρεύοντας ακάρεα, βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα σπίτι.

Αρ. Έγκρισης: ΤΠ18-0183

Συσκευασία: 500ml

ΣΤΟΧΟΙ:

Ακάρεα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, κατσαρίδα, αράχνη, κουνούπι, κουνούπι τίγρης, σκνίπα, μύγα, σφήκα, σκόρος ρούχων, σκώρος τροφίμων

ΔΡΑΣΤΙΚΗ:

Acetamiprid 0,2%

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΨΩΡΑ:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΗΜ/ΝΙΑ: